Asigurari pentru mine

Asigurari auto


RCA - Asigurarea auto obligatorie

Obtine rapid oferta

Asigurarea RCA potrivita pentru tine

La Verasig Broker de Asigurare iti oferim numeroase solutii de asigurare pentru ca tu sa o alegi pe cea potrivita pentru tine si pentru masina ta. Stim ca poti opta incheierea asigurarii RCA oriunde, insa de cele mai multe ori cand ai o dauna si trebuie sa folosesti cu adevarat polita de asigurare, constati ca esti singur in relatia cu asiguratorul. La Verasig iti suntem alaturi ori de cate ori ai nevoie.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea ta RCA

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa pentru masina ta

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a masinii tale.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea RCA

RCA este asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertelor persoane prin accidente de vehicule si de tramvaie. RCA acopera pagubele materiale si vatamarile corporale si / sau decesul produse unui tert.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.