Asigurari pentru afaceri

Asigurari de raspundere civila


Asigurarea de raspundere civila generala

Obtine rapid oferta

Asigurarea de raspundere civila potrivita afacerii tale

Indiferent de natura meseriei tale, trebuie sa fii extrem de atent pentru ca o mica greseala poate poduce prejudicii majore. Pentru a evita evenimentele neplacute, asigurarea de raspundere civila acopera raspunderea pe care ți-ai asumat-o contractual fata de clienti/beneficiari pentru prejudiciile cauzate acestora, in timpul desfasurarii activitatii profesionale.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de raspundere civila

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de raspundere civila, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere civila

Asigurarea de raspundere civila generala acopera daunele produse unor terti cu care asiguratul nu are o relatie contractuala.
Raspunderile civile contractuale, care acopera daunele produse unor terti cu care asiguratul are o relatie contractuala, daune produse in timpul derularii contractului si in legatura cu indeplinirea activitatii contractate. Iata cateva exemple:

  • raspundere civila a prestatorului de servicii
  • rasundere civila a operatorului portuar

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.