Articole & Noutati

14 Jun

Cel mai bun sfat cand afacerea ta are nevoie de asigurari de care sa fii sigur

Exista asigurari si asigurari de care esti sigur.

Sunt acele asigurari care tin cont de fiecare detaliu al afacerii tale si se adapteaza pentru a tine pasul cu tine, acele asigurari cu ajutorul carora afacerea ta merge inainte orice s-ar intampla. De aceea, cand afacerea ta are nevoie de asigurari, alege brokerul care iti ofera asigurarile de care sa fii sigur.
 

Exista premii si premii speciale.

Sunt acele distinctii care sunt importante deoarece confirma o performanta aparte. Surclasarea de catre un broker de asigurari corporate a brokerilor de asigurari de retail poate fi privita ca performanta aparte iar orice confirmare in acest sens ca un premiu special. De aceea, alege un broker de asigurari cu performante reale, confirmate de clienti si de piata asigurarilor.
 

Cand afacerea ta are nevoie de asigurari de care sa fii sigur, alege Verasig

Am fost de curand prezenti in cadrul Galei dedicate Premiilor Pietei Asigurarilor 2019 organizata de Xprimm, iar performanta noastra in asigurari corporate a fost confirmata prin doua distinctii: Premiul I, la categoria Brokeri de Asigurare din judetul Constanta si Premiul III la categoria Broker de Asigurare din Regiunea de Sud-Est.
 
In calitate de broker dedicat segmentului corporate, consideram Premiul I la categoria Brokeri de Asigurare din judetul Constanta un premiu special, pentru ca am reusit sa surclasam brokeri de asigurare dedicati segmentului de retail, care genereaza volume semnificative, prin specificul activitatii lor.
 
Totodata, Premiul III obtinut la categoria Broker de Asigurare din Regiunea de Sud-Est vine ca o recunoastere a capacitatii noastre de a oferi solutii de asigurare personalizate, adaptate nevoilor clientilor nostri, asigurari de care esti sigur.