Asigurari pentru afaceri

Transporturi


Asigurari auto

Obtine rapid oferta

Asigurarea auto, potrivita afacerii tale

Asigurarea auto asigura protectia autoturismelor companiei tale in cazul in care sunt implicate intr-un accident. Verasig iti ofera doua variante de asigurari auto, RCA si CASCO, potrivite pentru afacerea ta.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea auto

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor pentru transporturi, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea auto

Asigurarea CASCO acopera riscurile de avarii si furt suferite de autoturisme. Sunt acoperite daunele ca urmare a producerii accidentelor, a fenomenelor naturale, a incendiului sau a exploziei, a furtului partial sau total, a vandalismului, inclusiv daunele produse dotarilor suplimentare ale autoturismului asigurat.

Asigurarea RCA acopera pagubele materiale si vatamarile corporale si / sau decesul produse tertelor persoane.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.