Asigurari pentru afaceri

Asigurari de garantii


Garantia de plata

Obtine rapid oferta

Garantia de plata, potrivita afacerii tale

Garantia de plata se poate incheia pentru situatia in care viitorul asigurat doreste sa achizitioneze bunuri sau servicii pe care le va achita la livrarea acestora. Pentru a evita evenimentele neplacute, garantia de plata protejeaza asiguratul impotriva cererilor nefondate, eronate sau abuzive ale beneficiarului.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru garantia de plata

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul garantiilor, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre garantia de plata

Prin aceasta polita de asigurare asiguratorul garanteaza ca, in cazul in care la livrarea bunurilor sau serviciilor asiguratul nu va achita contravaloarea acestora, asiguratorul va achita in locul acestuia sumele de plata.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.