Asigurari pentru afaceri

Asigurari de raspundere civila


Asigurarea de raspundere a chiriasului fata de propietar

Obtine rapid oferta

Asigurarea de raspundere a chiriasului fata de proprietar, potrivita afacerii tale

Desi acorzi atentia cuvenita spatiului pe care l-ai inchiriat pentru afacerea ta, pot aparea si momente de imprudenta sau neatentie in care se pot provoca anumite pagube. Pentru ca aceste incidente sa nu te afecteze, iti oferim  asigurarea de raspundere a chiriasului fata de propietar, adaptata nevoilor tale.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de raspundere chiriasului fata de proprietar

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de raspundere civila, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere a chiriasului fata de propietar

Acest tip de asigurare acopera pagubele materiale si / sau vatamari corporale produse cladirii inchiriate sau proprietarului cladirii inchiriate din vina chiriasului asigurat.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.