Asigurari pentru afaceri

Solutii specializate


Domeniul medical/ Verasig Medica

Obtine rapid oferta

Asigurarea potrivita afacerii tale in domeniul medical

Solutii pentru asigurarea clinicilor medicale si activitatilor medicale complexe.

Prin Verasig Medica iti oferim solutii complete pentru asigurarea intregului patrimoniu si activitatii clinicilor medicale. 

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea afacerii tale in domeniul medical

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale din domeniul medical si eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor medicale, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate afacerii tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre Verasig Medica

Asigurarea proprietatilor clinicilor medicale, asigurari pentru riscuri speciale si specifice echipamentelor medicale. Asigurarea raspunderilor ce deriva din prestarea activitatii medicale, raspunderea clinicilor si raspunderea cadrelor medicale (malpraxis).

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.