Asigurari pentru afaceri

Cladiri si bunuri


Asigurarea pentru cladiri si bunuri

Obtine rapid oferta

Asigurarea pentru cladiri si bunuri potrivita afacerii tale

O locatie sigura inseamna o afacere solida. Cu solutiile de asigurare a cladirilor si bunurilor de la Verasig Broker, beneficiezi de consultanta de specialitate si protectie complexa.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de cladiri si bunuri

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor cladirilor si bunurilor, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea pentru cladiri si bunuri

Se pot asigura atat cladirile, cat si bunurile continute (mobilier, altele de acest gen) pentru riscurile de incendiu, trasnet, explozie, caderi de aero corpuri, fenomene atmosferice, greve / revolte / tulburari civile, vandalism, avarii accidentale la instalatiile fixe (apa, canalizare, etc) si urmarile acestora, inundatia provenita din refulare, alunecare / prabusire de teren, furt pentru bunurile continute, alte riscuri specifice si de interes functie de localizarea cladirii (de exemplu, risc de tsunami).

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.