Asigurari pentru mine

Asigurari pentru locuinta


Asigurarea facultativa de locuinta

Obtine rapid oferta

Asigurarea facultativa de locuinta potrivita pentru tine

Un loc poate sa fie o casa, insa el devine acasa atunci cand te simti in siguranta alaturi de familie. Pentru ca tu sa te simti acasa, Verasig Broker de Asigurare iti ofera cele mai bune oferte pentru asigurarea facultativa a locuintei tale si consultanta de specialitate, pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea facultativa a locuintei tale

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa pentru locuinta ta

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a locuintei tale.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea facultativa de locuinta

Acest tip de asigurare acopera riscurile de incendiu, trasnet, explozie, caderi de aero corpuri, fenomene atmosferice, greve / revolte / tulburari civile, vandalism, avarii accidentale la instalatiile fixe (apa, canalizare) si urmarile acestora, inundatia provenita din refulare, furt pentru bunurile continute.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.