Despre Verasig

Verasig Broker de Asigurare

este partenerul tau de incredere in alegerea
celor mai potrivite solutii de asigurare.

La Verasig Broker de Asigurare suntem preocupati in permanenta de apararea si reprezentarea intereselor clientilor nostri. Oferim consulanta strategica in selectarea si managementul celor mai avantajoase solutii de asigurare, ce ofera cel mai ridicat grad de protectie.

Suntem membrii ai Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare (PRBAR) si unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurari corporate din Romania.

Alege Verasig

Servicii
complete

Oferim clientilor nostri servicii complete de consultanta si management al riscului, de intermediere a contractelor de asigurare, administrarea politelor intermediate si informarea permanenta asupra evolutiei pietei de asigurari. In exclusivitate, iti oferim consultanta, instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna prin personal specializat.

Parteneriate
solide

Colaboram strans cu cele mai importante societati de asigurare de pe piata pentru a-ti oferi intotdeauna solutia optima si a va apara cel mai bine interesele. Intermediem toate tipurile de asigurari in parteneriat cu: ALLIANZ TIRIAC, ASIROM, ASITO KAPITAL , CITY INSURANCE, EUROINS, EXIM ASIG, GENERALI, GOTHAER, GROUPAMA, OMNIASIG si UNIQA. In parteneriat cu brokeri externi iti putem oferi solutii pentru orice forma de asigurare prin fronting.

Relatii de
durata

Construim relatii solide, de durata si de incredere cu toti clientii nostri pentru care asiguram intermedierea politelor si reprezentarea in caz de dauna. Obiectivul nostru este identificarea solutiilor care raspund cel mai bine necesitatilor clientilor nostri si apararea interesului acestora.

Cifre cheie

Top 5 pe plan national

Verasig Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurări corporate din România.

Peste 15 parteneriate

Parteneriate solide cu cele mai puternice societati de asigurare de pe piata de asigurari.

Peste 4 mil. euro valoarea primelor

Valoarea primelor de asigurare corporate pe care le-am intermediat in anul 2016.

Peste 14 mil. euro daune decontate

Valoarea totala a daunelor decontate pana in prezent pentru clientii nostri.