Asigurari pentru afaceri

Solutii specializate


Industria Horeca / Verasig Stars

Obtine rapid oferta

Asigurarea potrivita afacerii tale in domeniul Horeca

Solutii pentru asigurarea serviciilor hoteliere si de turism.

Un pachet complet de solutii speciale pentru asigurarea serviciilor hoteliere si de turism. Verasig Stars se adapteaza specificului afacerii tale pentru a-ti oferi cea mai avantajoasa solutie pentru cel mai ridicat grad de protectie.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea afacerii tale in domeniul Horeca

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale din domeniul hotelier si eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor hoteliere si de turism, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate afacerii tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre Verasig Stars

De peste 10 ani asiguram importante afaceri din domeniul HoReCa si cunoastem in detaliu riscurile specifice acestui domeniu de activitate. Gestionam un portofoliu important de polite de asigurari pentru cele mai importante hoteluri de 4 si 5 stele de pe litoralul romanesc. Verasig este un partener strategic pentru asigurarea hotelului tau.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.