Asigurari pentru afaceri

Asigurari de raspundere civila


Asigurarea de raspundere a producatorului

Obtine rapid oferta

Asigurarea de raspundere a producatorului, potrivita afacerii tale

Asigurarea de raspundere civila a producatorului iti ofera protectia financiara necesara in situatiile in care produsele realizate si vandute de compania ta inregistreaza vicii ascunse sau defecte de fabricatie care aduc prejudicii consumatorilor finali. Acest tip de asigurare te ajuta sa acoperi prejudiciile produse neintentionat, ca urmare a lansarii pe piata a unor produse defectuoase.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de raspundere a producatorului

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de raspundere civila, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere a producatorului

Acest tip de asigurare este reglementat si la nivelul Uniunii Europene prin Directiva privind Raspunderea pentru Produse prin care producatorii si comerciantii trebuie sa incheie asigurare pentru raspunderea producatorului, fie chiar si ca parte a unei polite de raspundere generala.

Cele mai frecvente tipuri de produse pentru care se incheie astfel de asigurari sunt: medicamente si alte produse farmaceutice, aparatura medicala, azbest, tutun, instalatii de recreere, produse mecanice si electrice, produse chimice si pesticide, echipamente si produse pentru agricultura.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.