Asigurari pentru mine

Asigurari auto

CASCO - Asigurarea auto facultativa

Obtine rapid oferta
[:ro]

Asigurarea CASCO potrivita pentru tine

Cu Verasig Broker de Asigurare obtii rapid asigurarea CASCO potrivita nevoilor tale, asigurarea cu cel mai bun raport calitate/pret pentru masina ta. Cu serviciul nostru dedicat de asistenta la daune, Verasig Assist, scapi de orice grija si beneficiezi de sprijin si recuperarea rapida a despagubirilor in caz de accident.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea ta CASCO

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa pentru masina ta

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a masinii tale.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea CASCO

Asigurarea CASCO acopera riscurile de avarii si furt suferite de autoturisme. Sunt acoperite daunele ca urmare a producerii accidentelor, a fenomenelor naturale, a incendiului sau a exploziei, a furtului partial sau total, a vandalismului, inclusiv daunele produse dotarilor suplimentare ale autoturismului asigurat.

 [:en]

Asigurarea RCA potrivita pentru tine

La Verasig Broker de Asigurare oferim clientilor nostri servicii complete de consultanta si management al riscului, de intermediere a contractelor de asigurare, administrarea politelor intermediate si informarea permanenta asupra evolutiei pietei de asigurari.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea ta RCA

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa pentru bunurile tale

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a bunurilor tale.

Serviciul de asistenta la daune

Desi exista zilnic accidente, suntem constienti ca nimeni nu isi doreste sa aiba parte de evenimente neplacute. Si totusi, daca ele se intampla, noi ne asiguram ca va veti recupera rapid sumele asigurate prin serviciul nostru Verasig Assist.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea RCA

La Verasig Broker de Asigurare obtii rapid asigurarea cu cel mai bun raport calitate/pret pentru tine si bunurile tale. In plus, obtii multe beneficii suplimentare si un partener in apararea intereselor tale in relatia cu asiguratorii. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. La Verasig Broker de Asigurare obtii rapid asigurarea cu cel mai bun raport calitate/pret pentru tine si bunurile tale. In plus, obtii multe beneficii suplimentare si un partener in apararea intereselor tale in relatia cu asiguratorii. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

 [:]

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.