Asigurari pentru mine

Asigurari auto

CASCO - Asigurarea auto facultativa

Obtine rapid oferta

Asigurarea CASCO potrivita pentru tine

Cu Verasig Broker de Asigurare obtii rapid asigurarea CASCO potrivita nevoilor tale, asigurarea cu cel mai bun raport calitate/pret pentru masina ta. Cu serviciul nostru dedicat de asistenta la daune, Verasig Assist, scapi de orice grija si beneficiezi de sprijin si recuperarea rapida a despagubirilor in caz de accident.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea ta CASCO

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa pentru masina ta

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a masinii tale.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea CASCO

Asigurarea CASCO acopera riscurile de avarii si furt suferite de autoturisme. Sunt acoperite daunele ca urmare a producerii accidentelor, a fenomenelor naturale, a incendiului sau a exploziei, a furtului partial sau total, a vandalismului, inclusiv daunele produse dotarilor suplimentare ale autoturismului asigurat.

 

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.