Asigurari pentru afaceri

Asigurari de raspundere civila


Asigurarea de raspundere civila a managerilor

Obtine rapid oferta

Asigurarea de raspundere civila a managerilor, potrivita afacerii tale

Ca manager sau administrator esti raspunzator pentru deciziile tale si pentru modul in care acestea pot afecta activitatea companiei pe care o conduci.

Cheltuielile cu acoperirea acestor prejudicii sunt responsabilitatea ta, fiind nevoit sa platesti despagubiri pentru acoperirea acestora din fondul propriu. Asigurarea de raspundere civila a managerilor are rolul de a va proteja in cazul in care apar anumite erori in activitatea manageriala.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de raspundere a managerilor

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de raspundere civila, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere a managerilor

Asigurarea de raspundere a managerilor se incheie de orice companie care doreste sa se protejeze in fata posibilelor pierderi financiare generate de managementul sau.

Companiile de asigurari integreaza doua elemente intr-un singur program de asigurare, si anume:

  • asigurarea personala de raspundere a directorilor si functionarilor
  • asigurarea companiei pentru raspunderea directorilor si funactionarilor.

Sunt excluse de la acoperire situatiile in care directorii se implica in mod intentionat in acte ilegale, conflicte de interese, fraude, obtinerea de profit sau avantaje personale.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.