Asigurari pentru mine

Asigurari de sanatate


Asigurarea de sanatate privata

Obtine rapid oferta

Asigurarea de sanatate privata potrivita pentru tine

O asigurare de sanatate privata te ajuta sa iti gestionezi mai avantajos problemele de sanatate si sa elimini grijile financiare in legatura cu aceasta. Asigurarea de sanatate inseamna sa faci ceva care conteaza cu adevarat pentru sanatatea ta si a celor dragi, inseamna protectie si preventie.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea ta de sanatate privata

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru un grad optim de protectie.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de sanatate privata

Printr-o asigurare de sanatate privata poti preveni si evita situatiile mai putin placute ce te pot impiedica sa iti urmezi planurile, fara sa ai povara cheltuielilor suplimentare.

Protectie.

Oricand apare o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala, cu asigurarea de sanatate privata poti primi un tratament in conditii moderne si civilizate, fara sa te gandesti la problema banilor.

Preventie.

Asigurarea de sanatate privata iti da acces la servicii medicale de calitate si poti beneficia in fiecare an de analize medicale si un numar de consultatii incluse, atunci cand ai nevoie.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.