Asigurari pentru afaceri

Solutii specializate


Domeniul maritim/ Verasig Ancora

Obtine rapid oferta

Asigurarea potrivita afacerii tale in domeniul maritim

Solutii pentru asigurarea navelor, utilajelor, echipamentelor si activitatilor conexe.

CASCO maritim si fluvial, P&I (Protection & Indemnity) pentru navele maritime si fluviale. Complementar oferim solutii avantajoase pentru asigurarea marfurilor pe timpul transportului maritim, fluvial, feroviar, auto sau aero – asigurare cargo, transporturi singulare sau combinate.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea afacerii tale in domeniul maritim

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale din domeniul maritim si eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor maritime, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate afacerii tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre Verasig Ancora

Pachetul Verasig Ancora ofera protectie standard completa prin care beneficiati de:

  • Acoperirea riscurilor de avarii a corpului navei cat si a echipamentelor pe timpul transportului pe peridoc de la dealer, dupa achizitionare, pana la locul depozitarii
  • Asigurarea riscurilor de incendiu, trasnet, explozie, cutremur, fenomene atmosferice, coliziune cu autovehicule, vandalism, alunecare / prabusire de teren, pentru perioada cat ambarcatiunea se afla in perioada de neutilizare sau stationata pe cavaleti
  • Acoperirea riscurilor specifice pe perioada navigatiei: pierdere totala, avarii particulare, raspundere pentru coliziuni in proportie de ¾ din valoarea ambarcatiunii.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.