Articole & Noutati

01 Mar

Premiul special pentru Dezvoltare Durabila la Premiile Brokerilor de Asigurare

In cadrul celei de-a opta editii a Premiilor Brokerilor de Asigurare acordate de Xprimm, ce a avut loc pe 21 februarie 2019 la Teatrul National Bucuresti au fost premiati cei mai performanti brokeri de asigurari si profesionisti din industria asigurarilor.


Ca o recunoastere a dezvoltarii pe baze solide catre segmentul de asigurari corporate, Verasig Broker a primit premiul special pentru Dezvoltare Durabila, un premiu care ne onoreaza si subliniaza contributia noastra la dezvoltarea pietei de brokeraj.
 
Publicatiile Xprimm identifica valorile si recompenseaza succesul diferitelor industrii de peste 20 de ani. Evenimentul dedicat brokerajului de asigurari, Premiile Brokerilor de Asigurare, reuneste in fiecare an, cei mai importanti jucatori din acest domeniu, reprezentand un real reper pentru recunoasterea succesului in industria asigurarilor.
 
Verasig Broker de Asigurare s-a aflat printre câștigători la fiecare dintre cele 8 gale organizate de Xprimm. Trofeul pentru Dezvoltare Durabila primit in cadrul galei de acest an, se alatura celorlalte performante Verasig Broker recunoscute in cadrul acestui eveniment: premiul special pentru Performanta in Brokerajul de Asigurari, 2 premii Customer Care si premiul pentru Profesionalism in Brokeraj.