Asigurari pentru mine

Asigurari pentru locuinta


PAD - Asigurarea obligatorie de locuinta

Obtine rapid oferta

Asigurarea PAD potrivita pentru tine

Chiar daca asigurarea PAD este obligatorie, alegerea ofertei potrivite te poate ajuta sa beneficizi de cel mai bun sprijin in caz de dauna. La Verasig Broker de Asigurare iti oferim consultanta de specialitate si o varietate de oferte pentru ca tu sa beneficiezi de toate avantajele unei asigurari potrivite pentru tine.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea obligatorie a locuintei tale

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa pentru locuinta ta

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a locuintei tale.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea obligatorie a locuintei

PAD este o asigurare obligatorie, emisa in baza Legii 260/2008, care acopera riscuri catastrofice: cutremur, alunecare de teren si inundatie din ploaie torentiala sau revarsari de ape curgatoare.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.