Asigurari pentru mine

Asigurari de raspundere civila


Asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias

Obtine rapid oferta

Asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias, potrivita pentru tine

Desi esti o persoana responsabila, este posibil sa ti se intample uneori si surprize neplacute. Precum pierderea din vedere a unor reparatii necesare in spatiile pe care le-ai inchiriat sau producerea unor pagube fata de chirias. Pentru a evita aceste situatii, opteaza pentru o asigurare de raspundere a proprietarului fata de chirias.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, ce iti confera un grad optim de protectie.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias

Acest tip de asigurare acopera pagubele materiale si / sau vatamari corporale produse cladirii inchiriate sau chiriasului cladirii inchiriate din vina proprietarului asigurat.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.