Asigurari pentru afaceri

Cladiri si bunuri


Asigurarea de bunuri casabile

Obtine rapid oferta

Asigurarea pentru bunuri casabile potrivita afacerii tale

Asigurarea de bunuri casabile acopera cheltuielile pentru inlocuirea bunurilor asigurate sparte sau crapate. La Verasig Broker de Asiguare gasesti asigurarea pentru bunuri casabile adaptata perfeact afacerii tale.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de bunuri casabile

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor pentru bunurile casabile, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea pentru bunuri casabile

  • spargerea sau craparea bunurilor casabile urmare a neglijentei, scaparii din mana, accidente de orice fel (inclusiv cele produse prin acţiunea animalelor), variaţii de temperatură, montare iniţială greşită, vandalism fără efracţie;
  • in limita sumelor asigurate, se acordă despăgubiri şi pentru refacerea inscripţiilor, picturilor, gravurilor sau altor ornamentaţii, precum şi a literelor aplicate pe geamuri sau alte bunuri casabile, numai dacă deteriorarea sau distrugerea acestora s-a produs concomitent cu spargerea sau crăparea bunurilor respective.
  • cheltuieli cu montarea / demontarea sau înlocuirea geamurilor pentru clădiri înalte.
  • Bunuri ce pot fi asigurate: geamuri de uşi şi ferestre care fac parte integrantă din clădire, pereţi cortină şi pereţi din cărămidă de sticlă, vitralii, faţade ale cladirilor realizate din materiale casabile (sticlă, gresie, marmură, faianţă, etc.), firme luminoase, panouri publicitare din materiale casabile.    

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.