Asigurari pentru afaceri

Cladiri si bunuri


Asigurarea pentru utilaje

Obtine rapid oferta

Asigurarea pentru utilaje potrivita afacerii tale

Defectarea masinilor si utilajelor pot afecta investitiile pe care le-ai realizat si pot afecta resursele afacerii tale. Pentru ca tu sa scapi de grija evenimentelor neprevazute care pot afecta bunul mers al lucrurilor, poti opta pentru o asigurare pentru utilaje potrivita afacerii tale.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea utilajelor tale

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor pentru utilaje, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea pentru utilaje

  • se pot asigura utilajele fixe pentru riscurile de tip property – incendiu, trasnet, explozie, caderi de aero corpuri, fenomene atmosferice, greve / revolte / tulburari civile, vandalism, alunecare / prabusire de teren.
  •  se pot asigura suplimentar riscurile de avarii accidentale – pentru acoperirea  daunelor materiale produse direct maşinilor asigurate ca urmare a: oricăror avarii electrice sau mecanice produse în mod imprevizibil, accidental şi brusc, din cauze interne sau externe, ca de exemplu:

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.