Articole & Noutati

15 Feb

Cum poti evita blocarea afacerii tale in cazul producerii unei daune

Atunci cand o dauna iti afecteaza afacerea, intreruperea activitatii poate produce pierderi mult mai mari decat bunurile sau proprietatile avariate ca urmare a producerii unui risc asigurabil. Reducerea capitalului, costurile pentru mentinerea productiei, salariile pentru personalul suplimentar, platile compensatorii pentru personalul disponibilizat, pierderile de venituri si de profit pot avea efecte devastatoare asupra afacerii.
 
Cat de repede isi poate reveni afacerea ta in urma unei daune face diferenta intre continuarea activitatii sau faliment.
 
Exemplul recent al fabricii de condimente Supremia-Solina din Alba Iulia, distrusa complet de un incediu de proportii, evidentiaza necesitatea de a putea minimiza pierderile provocate de o dauna care pune afacerea in incapacitatea de a-si continua activitatea. In cazul mai sus amintit, pagubele majore blocheaza fluxul normal al activitatii iar cel mai important obiectiv este realuarea business-ului.
 

Protectia fluxului normal de activitate al afacerii tale

 
Scopul principal in momentul in care afacerea ta se confrunta cu o dauna majora este sa ajunga rapid la starea de dinainte de producerea evenimentului care a cauzat prejudiciile si sa poate reveni la capacitatea sau nivelul sau de productie normal.

Prin asigurarea impotriva pierderilor financiare din intreruperea activitatii (Business Interruption) poti inlatura pierderile financiare pe care le va suferi afacerea ta datorita intreruperii productiei, distributiei sau procesului de vanzare, datorate producerii unui prejudiciu material – distrugere, pierdere, depreciere produsa din orice risc acoperit printr-o asigurare tip property.
 

Asigurarea Business Interruption potrivita afacerii tale

 
O afacere solida trebuie sa aiba capacitatea financiara care sa ii permita sa depaseasca perioada in care activitatea sa este intrerupta ca urmare a producerii unei daune si sa poata implementa un plan de redresare al afacerii pe perioada in care functioneaza polita de asigurare. O asigurare de pierderi financiare rezultate din intreruperea activitatii cum este Verasig Perpetuum ofera puterea financiara necesara afacerii in astfel de situatii.

 
Verasig Perpetuum cuprinde evaluarea particularitatilor afacerii, identificarea strategica a riscurilor specifice, optimizarea costurilor prin negocierea si selectia celor mai avantajoase solutii si managementul eficient al politei de asigurare. In plus, Verasig Broker de Asigurare faciliteaza recuperarea rapida a sumelor asigurate pentru ca atentia ta sa fie orientata catre implementarea planului de redresare a afacerii tale.