Asistenta Daune

Cu Verasig Assist,

serviciul nostru specializat, recuperezi rapid
despagubirile in caz de dauna.

[:ro]

Prin Verasig Assist, facilitam recuperarea rapida a despagubirilor prin consultanta si asistenta in caz de dauna pentru toti asiguratorii din piata, si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant al Crowford International in Romania.

Avantaje

Asistenta
completa la daune

Solutionare favorabila

Verasig a oferit consultanta de specialitate pentru rezolvarea celei de-a doua daune ca valoare din Romania, reusita confirmata de Premiul special pentru performanta in brokerajul de asigurari acordat in cadrul galei Premiilor Brokerilor de Asigurări XPRIMM 2013 si a Premiilor Speciale de Dezvoltare Durabila in cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare XPRIMM 2014, 2015, 2016.

Suport
de specialitate

Despagubire rapida

Avem experienta vasta in rezolvarea dosarelor de dauna complexa. Echipa noastra a instrumentat dosare de dauna din domenii variate precum daune de tip property, daune hoteliere, maritime si fluviale cu o valoare totala a daunelor decontante de peste 14 milioane de euro pana in prezent.

Economii
semnificative

De timp si bani

Prin Verasig Assist beneficiezi de reducerea in mod substantial a timpului alocat de tine in rezolvarea daunei si reducerea semnificativa a cheltuielilor aferente.

Servicii

 

Prin Verasig Assist iti oferim consultanta de specialitate si asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a sumelor asigurate si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru Asito Kapital, Astra Asigurari, Groupama si Omniasig.

 

[:en]Prin Verasig Assist, facilitam recuperarea rapida a despagubirilor prin consultanta si asistenta in caz de dauna pentru toti asiguratorii din piata, si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant al Crowford International in Romania.[:]