Asigurari pentru afaceri

Asigurari de raspundere civila


Asigurarea de raspundere a propietarului fata de chirias

Obtine rapid oferta

Asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias, potrivita afacerii tale

Desi esti o persoana responsabila, este posibil sa ti se intample uneori si surprize neplacute. Precum pierderea din vedere a unor reparatii necesare in spatiile pe care le-ai inchiriat sau producerea unor pagube fata de chirias. Pentru a evita aceste situatii, opteaza pentru o asigurare de raspundere a propietarului fata de chirias.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de raspundere civila, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere a proprietarului fata de chirias

Acest tip de asigurare acopera pagubele materiale si / sau vatamari corporale produse cladirii inchiriate sau chiriasului cladirii inchiriate din vina proprietarului asigurat.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.