Asigurari pentru mine

Asigurari de raspundere civila


Asigurarea de raspundere civila generala

Obtine rapid oferta

Asigurarea de raspundere civila generala potrivita pentru tine

Raspunderea pentru propriile fapte implica uneori si evenimente neprevazute, iar remedierea prejudiciilor unor terte persoane implica plata unor sume mai mici sau mai mari. Verasig Broker de Asigurare te scapa de grija unor astfel de incidente cu asigurarea de raspundere civila generala.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de raspundere civila generala

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, ce iti confera un grad optim de protectie.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere civila generala

Acest tip de asigurare acopera pagubele materiale si / sau vatamari corporale si / sau deces produse unui tert din vina asiguratului.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.