Asigurari pentru mine

Asigurari auto


Carte verde

Obtine rapid oferta

Asigurarea de carte verde potrivita pentru tine

Atunci cand calatoresti cu masina in strainatate, este important sa pleci la drum fara griji ci doar cu ganduri de vacanta. Verasig Broker de Asigurare te scapa de grija evenimentelor neprevazute cu asigurarea de Carte verde si polita de asigurare RCA. Iti oferim consultanta de specialitate si asistenta in caz de dauna pentru ca tu sa fii in deplina siguranta.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de carte verde.

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa pentru masina ta

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a masinii tale.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

 

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de Carte Verde

Asigurarea Carte Verde acopera prejudiciile de care asiguratul sau persoanele cuprinse in asigurare raspund fata de terte persoane pagubite prin accidente de autovehicule care au loc pe teritoriul tarilor mentionate in documentul international de asigurare Carte Verde.

 

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.