Asigurari pentru mine

Asigurari pentru calatorii


Asigurarea medicala pentru calatorii

Obtine rapid oferta

Asigurarea medicala pentru calatorii potrivita pentru tine

Calatoriile devin mai placute cand te simti in siguranta, de aceea pentru a te proteja pe durata calatoriei tale, indiferent ca esti in concediu sau in interes de afaceri, Verasig Broker de Asigurari vine in sprijinul tau cu asigurarea medicala pentru calatorii.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea medicala pentru calatorii

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare. Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare. In cazul in care iti doresti sa-ti prelungesti vacanta iti poti prelungi si valabilitatea politei de asigurare cand esti deja in strainatate, cu conditia sa o faci cu 5 zile inainte de expirarea politei precedente.

 

Protectie complexa

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, ce iti confera un grad optim de protectie. Esti protejat si in cazul unor activitati sportive recreationale.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea medicala pentru calatorii

Asigurarea medicala pentru calatorii acopera costurile tratamentului medical de urgenta pe care persoana asigurata trebuie sa il efectueze in cazul unei imbolnaviri subite sau in cazul unui accident. Aceasta include consultatii si diagnosticare, tratament si medicatie, spitalizare, interventii chirurgicale si transport cu ambulanta.

Acest tip de asigurare acopera cheltuielile efectuate in perioada in care asiguratul se afla in calatorie in afara teritoriului Romaniei, pentru urgente medicale, repatriere medicala, repatrierea corpului neinsufletit in caz de deces, cheltuieli suplimentare efectuate cu insotitorul sau vizita unei rude apropiate la indicatia medicului, costul transportului, pierderea / intarzierea bagajelor.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.