Asigurari pentru afaceri

Asigurari de garantii


Garantia de participare la licitatii

Obtine rapid oferta

Garantia de participare la licitatii, potrivita afacerii tale

Scopul garantiei de participare la licitatie este de a proteja Beneficiarul de un eventual comportament necorespunzator al Ofertantului din timpul derularii procedurii de atribuire a contractului de achizitie publica. Valoarea garantiei de participare la licitatie este de maxim 2% din valoarea estimata a contractului.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru garantia de participare la licitatii

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de garantii, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre garantia de participare la licitatii

Acest tip de garantie permite potentialului Executant sa depuna documentatia de participare la licitatie inlocuind Scrisoarea de garantie Bancara impusa / solicitata de Beneficiar cu aceasta polita de asigurare, mult mai convenabila din punct de vedere financiar. O polita de asigurare de garantie se poate obtine in cel mult 48 de ore (ofertarea nu direaza mai mult de 5 – 6 ore), fata de costurile si timpul necesar obtinerii unei SGB;

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.