Asigurari pentru afaceri

Protectie financiara


Pierderi financiare din intreruperea activitatii

Obtine rapid oferta

Pachet de asigurari Business Interruption potrivit afacerii tale

Pachet de asigurari Business Interruption pentru protectia fluxului normal de activitate al afacerii tale.

Asigura protectia activitatii in caz de dauna. Inlatura riscurile intreruperii productiei, distributiei sau procesului de vanzare, datorate producerii unui prejudiciu material – distrugere, pierdere, depreciere produsa din orice risc acoperit printr-o asigurare tip property.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de Business Interruption

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de tip business interruption, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea impotriva pierderilor financiare din intreruperea activitatii

Verasig Perpetuum cuprinde evaluarea particularitatilor afacerii, identificarea strategica a riscurilor specifice, optimizarea costurilor prin negocierea si selectia celor mai avantajoase solutii si managementul eficient al politei de asigurare.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.