Asigurari pentru afaceri

Asigurari de raspundere civila


Asigurarea de raspundere fata de angajati

Obtine rapid oferta

Asigurarea de raspundere fata de angajati potrivita afacerii tale

Angajatii sunt una dintre cele mai importante resurse pentru succesul afacerii tale. Polita de raspundere civila fata de angajati a fost creata pentru protejarea angajatorului in cazul in care un angajat sufera un accident de munca, iar compania este considerata responsabila pentru acesta.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de raspundere fata de angajati

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

 

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de raspundere civila, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de raspundere fata de angajati

Asigurarea de raspundere a angajatorului ofera protectie pentru asigurati in legatura cu pierderile, cheltuielile necesitate de stabilirea despagubirilor legate de raniri, imbolnaviri determinate de neglijenta angajatorului.

Terta parte poate fi un angajat sau un fost angajat care sufera o vatamare corporala sau o imbolnavire datorita neglijentei, erorilor, defectiunilor sau omisiunilor angajatorului.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.