Asigurari pentru mine

Asigurari pentru calatorii


Asigurarea storno

Obtine rapid oferta

Asigurarea storno pentru calatorii, potrivita pentru tine

Planurile de calatorie pot fi uneori anulate de evenimente neprevazute. Pentru a evita neplacerile suplimentare, Verasig Broker te ajuta in alegerea celei mai potrivite asigurari storno, un pachet complex cu o multitudine de evenimente asigurate pentru a te proteja atat in cazul anularii, cat si in cazul intreruperii calatoriei.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea storno pentru calatorii

Oferta avantajoasa

Obtii rapid cea mai buna oferta din intreaga piata de asigurari, deoarece colaboram indeaproape cu cele mai importante societati de asigurare.

Economie de timp si bani

Castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea politei de asigurare.Un consultant Verasig te va ajuta sa obtii asigurarile potrivite nevoilor tale.

 

Protectie complexa

Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, ce iti confera un grad optim de protectie.

Asistenta la daune

Iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte dintre acestia.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea storno pentru calatorii

Acest tip de asigurare se poate achizitiona doar in ziua incheierii unui contract de servicii turistice cu o agentie de turism si acopera suma achitata de un turist pentru contractul de comercializare de servicii turistice, suma care nu mai poate fi recuperata de la agentie in cazul anularii calatoriei de catre turist, ca urmare a unei situatii obiective – deces, devastarea locuintei, citarea intr-un proces, etc.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.