Asigurari pentru afaceri

Asigurari de garantii


Garantia de buna executie

Obtine rapid oferta

Garantia de buna executie, potrivita afacerii tale

Garantia de buna executie se aplica in cazul in care un executant incheie un contract de prestare cu un beneficiar. Prin incheierea unei garantii de buna executie, executantul este scutit de riscul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a obligatiilor contractuale asumate prin contract.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru garantia de buna executie

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de garantii, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre garantia de buna executie

Acest tip de garantie are aplicabilitate in cazul in care un Executant incheie un Contract de Prestare cu un Benefiar, contract care impune Executantului constituirea unei garantii de buna executie a contractului, iar aceasta polita de asigurare de garantie permite Executantului sa faca o economie substantiala, in conditiile in care, de regula, valoarea garantiilor de buna executie se raporteaza la un procent in jurul a 30% din valoarea contractului, sumele care s-ar cheltui cu obtinerea unui SGB ar fi cu mult peste cheltuiala necesara achizitionarii unei polite de asigurare de garantie de buna executie.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.