Asigurari pentru afaceri

Asigurari pentru angajati


Asigurarea de sanatate privata

Obtine rapid oferta

Asigurarea de sanatate privata potrivita pentru angajatii tai

Ofera-le angajatilor tai cea mai buna protectie. Printr-o asigurare de sanatate privata se pot preveni si evita situatiile mai putin placute ce ii vor impiedica sa isi urmezi planurile, fara sa aiba povara cheltuielilor suplimentare.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru asigurarea de sanatate privata a angajatilor tai

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de tip business interruption, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea de sanatate privata

Protectie.

Oricand apare o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala, cu asigurarea de sanatate privata poti primi un tratament in conditii moderne si civilizate, fara sa te gandesti la problema banilor.

Preventie.

Asigurarea de sanatate privata iti da acces la servicii medicale de calitate si poti beneficia in fiecare an de analize medicale si un numar de consultatii incluse, atunci cand ai nevoie.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.