Asigurari pentru afaceri

Asigurari de garantii


Garantia de returnare a avansului

Obtine rapid oferta

Garantia de returnare a avansului, potrivita afacerii tale

Garantia de returnare a avansului protejaza Beneficiarul fata de riscul nereturnarii avansului platit de acesta fata de Executant. Pentru ca acest eveniment sa nu te afecteze, opteaza pentru asigurarea de returnare a avansului.

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru garantia de returnare a avansului

Optimizarea costurilor

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale si in plus optimizam costurile asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate/pret.

Protectie complexa

Oferim consultanta strategica gratuita pentru identificarea si analiza detaliata a riscurilor specifice activitatii tale si pentru eliminarea riscurilor neesentiale.

 

Experienta relevanta

Avem o experienta solida in domeniul asigurarilor de garantii, cunoastem in detaliu riscurile specifice si iti oferim solutii complexe adaptate nevoilor tale.

Asistenta la daune

Asiguram asistenta la dauna prin personal specializat si in exclusivitate, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants reprezentant Crowford International in Romania.

Ce trebuie sa stii despre garantia de returnare a avansului

Acest tip de garantie se poate emite pentru sumele pe care Beneficiarul le achita Executantului pentru executarea lucrarilor, si garanteaza Beneficiarului ca, in situatia in care Executantul nu efectueaza lucrarile angajate in termenul stabilit, sumele platite de Beneficiar vor fi recuperate de la Asigurator.

Obtine rapid oferta

Primesti cele mai bune oferte de asigurari pentru tine.