Articole & Noutati

22 Jan

Cum isi poate reveni cat mai repede afacerea ta in urma unei daune

Viteza de reactie in momentele dificile si capacitatea de a depasi aceste momente fac diferenta intre succes si esec in afaceri. Atunci cand acel moment dificil este sinonim cu o dauna, impactul asupra afacerii poate fi devastator sau poate fi doar un inconvenient ce va fi surmontat rapid, in functie de gradul de protectie si riscurile pe care le ai deja acoperite printr-o polita de asigurare si timpul de recuperare a contravalorii pagubelor suferite.
 

Inainte ca dauna sa se produca

Identificarea corecta a riscurilor specifice activitatii tale este primul pas.
 
Intelegerea riscurilor specifice la care este expusa afacerea ta presupune o analiza profunda efectuata de un consultant cu competente multiple, pentru a identifica si riscurile complexe care nu sunt evidente. Prin identificarea strategica a tuturor riscurilor la care este supusa afacerea ta, se creeaza premisele unei reveniri rapide, indiferent de gravitatea daunelor produse.
 
Protectia optima a riscurilor specifice este esentiala.
Acoperirea inteligenta a tuturor riscurilor specifice activitatii tale face diferenta intre o asigurare scriptica si o asigurare care iti confera in mod real protectie pentru afacerea ta.
Un broker de asigurare cu experienta in managementul riscului asigurarilor pentru domenii si activati complexe, va putea obtine pentru tine cea mai buna acoperire a riscurilor specifice domeniului tau de activitate.
 

Dupa ce dauna s-a produs

Avizarea daunei si instrumentarea dosarului de dauna fara efort si costuri.
 
Prin colaborarea cu un broker de asigurare precum Verasig, vei obtine reducerea in mod substantial a timpului alocat de tine in rezolvarea daunei si reducerea semnificativa a cheltuielilor aferente.

Limitarea costurilor pentru recuperarea despagubirilor este esentiala, mai ales in cazul daunelor majore, generatoare de probleme complexe din punct de vedere operational.
 
Recuperarea rapida a sumelor asigurate.
 
In plus fata de informatiile si asistenta cu privire la modalitatea de avizare a unei daune (tipurile de documente necesare pentru avizarea daunei, procedura de avizare si deschidere a dosarului de dauna, modalitatea de completare a documentelor), ai nevoie ca dauna cu care te confrunti sa fie despagubita rapid si corect. De aceea, este important sa ai alaturi un partener care poate facilita recuperarea rapida a despagubirilor, cunoscand in detaliu procedurile, conditiile de asigurare si specificul fiecarui asigurator.
 

Verasig Broker de Asigurare

 
Verasig a instrumentat dosare de dauna din domenii variate precum daune de tip property, daune hoteliere, maritime si fluviale.
 
Verasig iti este alaturi si te asista pe tot parcursul procesului de instrumentare a dosarului de dauna, indiferent de tipul riscului produs, implicandu-se direct in relatia cu asiguratorul emitent al politei de asigurare, efectuand avizarea la asigurator a evenimentului produs, urmarind emiterea documentatiei necesare instrumentarii dosarului de dauna, si efectuind orice actiune necesara lichidarii dosarului si plata despagubirii.
 
Consultanta de specialitate oferita de Verasig Broker de Asigurare pentru rezolvarea daunelor, a fost apreciata si confirmata de Premiul special pentru Performanta si Profesionalism in brokerajul de asigurari acordat in cadrul galei Premiilor Brokerilor de Asigurări XPRIMM 2013, 2017 si 2018 si a Premiilor Speciale de Dezvoltare Durabila in cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare XPRIMM 2014, 2015, 2016.