Articole & Noutati

08 Jun

Verasig, sponsor pentru al 2-lea an consecutiv la Concursul International de Dirijat Opera “Black Sea”

Verasig Broker de Asigurare si Reasigurare a fost pentru al 2-lea an consecutiv, sponsor al Concursului International de Dirijat Opera “Black Sea”, desfasurat la Constanta, pe scena Teatrului National de Opera si Balet “Oleg Danovski”.

Timp de o saptamana, intre 23 si 29 mai 2016, dirijori de pe 5 continente au concurat, la Constanta, pentru premiile celei de-a II-a editii a Concursului de Dirijat Opera “Black Sea”.

 

Marii castigatori ai editiei de anul acesta sunt italianul Giuseppe Montesano, Takahiro Nagasaki din Japonia si Petr Popelka din Cehia. Castigatorii au fost premiati duminica seara in cadrul galei de premiere ce s-a desfasurat la Teatrul National de Opera si Balet „Oleg Danovski” Constanta, unde Verasig Broker de Asigurare si Reasigurare a acordat cel de-al III-lea premiu dlui Petr Popelka din Cehia.

“Suntem un broker de asigurari ce se implica activ in sustinerea vietii culturale locale si suntem incantati sa putem sustine proiecte ce aduc un plus de valoare locuitorilor orasului Constanta”, a declarat dl. Gabriel Octavian Nicolae, director general Verasig.