Articole & Noutati

05 Mar

Verasig primeste premiul pentru Profesionalism in Brokeraj la Premiile Brokerilor de Asigurare

In cadrul Premiilor Brokerilor de Asigurare 2018 ce au avut loc la București pe data de 28 februarie 2018, au fost rasplatite pentru al saptelea an consecutiv, performantele si rezultatele inregistrate de companiile de brokeraj in asigurari si profesionistii care activeaza in aceasta piata.

Verasig Broker a primit premiul pentru Profesionalism in Brokeraj in cadrul acestei gale dedicate excelentei in domeniul asigurarilor. Am fost profund onorati sa primim acest premiu, mai ales pentru ca reprezinta recunoasterea profesionalismul intregii noastre echipe.
 

 

Premiile Brokerilor de asigurare este un eveniment dedicat recompensarii performantei in brokeraj. Organizat de Xprimm, a reusit in cei sapte ani de existenta a reusit sa devina un eveniment deja traditional, ce reuneste liderii si specialistii din industria de asigurari.

Verasig Broker de asigurare s-a aflat in fiecare an printre nominalizati, dar si printre castigatori. Performanta in Brokeraj, Premiul pentru Dezvoltare, Premiul Dezvoltare Durabila si 2 premii Customer Care. Acestea sunt premiile pe care Verasig Broker de Asigurare le-a castigat in cadrul acestei gale. Iar anul acesta, Profesionalism in Brokeraj. Un premiu care ne impulsioneaza in eforturile noastre constante de a oferi produse si servicii de calitate clientilor nostri.