Articole & Noutati

26 Apr

Verasig a devenit membru al PRBAR

Suntem onorati sa anuntam ca am devenit membrii ai PRBAR – prima organizatie patronala din acest domeniu. Patronatul Roman al Brokerilor de Asigurare – Reasigurare sau prescurtat PRBAR are ca principal obiectiv organizarea, promovarea, sustinerea si apararea intereselor membrilor sai in relatiile cu orice alte entitati, autoritati, institutii publice, in raport cu obiectul si scopul ei de activitate si in acord cu prevederile legale.

PRBAR  desfasoara activitati specifice, precum elaborarea si promovarea de proiecte, acte normative, instructiuni, rezolutii si propuneri ale membrilor Patronatului, reprezentarea, promovarea si sustinerea intereselor economice, tehnice, juridice si sociale ale membrilor sai.

Suntem onorati sa anuntam ca am devenit membrii ai PRBAR, acest fapt vine ca o recunoastere a efortului nostru constant pentru a oferi clientilor solutia optima de asigurare. Iata cateva dintre criteriile care au contribuit la această recunoastere:

  • Buna imagine a Verasig in piata de asigurari din Romania;
  • Experienta profesionala relevanta a conducerii executive, completata de o bună reputatie si integritate morala;
  • Portofoliul de asigurari echilibrat din perspectiva vanzarii politelor RCA.

Dupa cum am amintit si la lansarea PRBAR, scopul activitatii acestui Patronat este de a apara interesele proprietarilor de business din brokerajul de asigurari din Romania.
Suntem onorati sa-i avem colegi pe noii brokeri intrati in randul Patronatului si sunt convins ca fiecare dintre noi va milita activ in sustinerea proiectelor noastre„. a declarat dl. Viorel Vasile – Presedinte PRBAR.