Articole & Noutati

02 Mar

Un plus de siguranta pentru masina ta pe ninsoare

Zapada, viscolul, conditiile de vizibilitate scazuta, toate pot favoriza producerea accidentelor. Stim cu totii ca anvelopele de iarna, lopata, racleta si manusile sunt indispensabile, iar viteza redusa si pastrarea distantei intre soferi, obligatorii.

Cu toate astea, multi soferii decid sa plece la drum cand autoritatile anunta conditii de vreme rea. Si potrivit statisticilor, 7 din 10 soferi romani au pierdut controlul masinii cel putin o data, derapand pe gheata sau zapada.

 

Poti avea nevoie de asigurare chiar daca nu conduci pe ninsoare

Chiar daca alegi sa nu conduci, masina ta poate fi avariata in parcare de alte autovehicule sau odata cu indepartarea stratului de zapada, poti constata ca masina nu mai este intacta, asa cum ai lasat-o inainte de ninsoare. Desigur, o asigurare CASCO bine aleasa te va ajuta sa-ti recuperezi rapid prejudiciul si sa revii pe sosele.

 

Cand temperatura scade, riscurile pentru masina ta cresc

Potrivit statistiscilor 67% dintre soferi pierd controlul masinii pe gheata sau pe zapada. Asadar, sunt destul de multe sanse ca desi tu conduci prudent, alt sofer sa iti avarieze masina. Pentru astfel de situatii, te sfatuim sa optezi pentru o polita RCA cu decontare directa care iti va permite sa iti recuperezi rapid prejudiciul de la propriul tau asigurator, cel pe care l-ai ales sa te protejeze. Economisesti astfel mult timp si iti poti repara masina in timp util.

Temperaturile scazute ne fac sa folosim la maxim instalatiile de incalzire din autovehicule iar prin suprasolicitarea acestora, riscul izbucnirii unui incediu la bord creste. De aceea, o polita CASCO iti va oferi protectia de care ai nevoie.

 

Alege asigurarea CASCO potrivita pentru masina ta

Indiferent cat de prudent ai conduce, pe zapada, ninsoare sau viscol, probabilitatea de a fi implicat intr-un accident auto, fie el si usor (doar cu pagube ale masinii), este foarte mare. Cu asigurarea CASCO corespunzatoare, poti beneficia de protectie optima pentru masina ta, fiind acoperite daunele ca urmare a producerii accidentelor, a fenomenelor naturale, a incendiului sau a exploziei, inclusiv daunele produse dotarilor suplimentare ale autoturismului asigurat.

Cu toate acestea, sunt multe amanunte de care trebuie sa tii cont pentru a beneficia de despagubirea daunelor in caz de accident pe ninsoare. De exemplu, obligativitatea anvelopelor de iarna este o conditie a acordarii despagubirilor. Cu Verasig Broker de asigurare, ai parte de consiliere de specialitate, pentru a stii exact care este polita CASCO potrivita pentru masina ta.

In plus, prin Verasig Assist, serviciul nostru dedicat de asistenta la daune, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna, oferindu-ti asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor.

Sursa date statistice: 1asig.ro