Articole & Noutati

02 Nov

Un deceniu de performanta in brokerajul de asigurari

Azi, 2 Noiembrie 2015, se implinesc 10 ani de la incheierea primei polite de asigurari Verasig, 10 ani in care prin pasiune si perseverenta am castigat increderea clientilor si partenerilor nostri. 10 ani de provocari, realizari si experiente, in care clientii, partenerii si colegii nostri au devenit prietenii nostri. 10 ani in care din dorinta de a performa, de a oferi clientilor nostri cele mai bune solutii si a ne plia perfect pe nevoile lor, am urcat in topul brokerilor de asigurari corporate din Romania si am devenit unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari din Constanta.

Ne-am dorit sa sarbatorim intr-un mod deosebit Primii. Zece. Ani. si am transformat anul 2015 intr-un an deosebit prin:

  • Deschiderea Primei Reprezentante in Brasov
  • Deschiderea Primului Birou Verasig dedicat persoanelor fizice din Constanta
  • Primul Parteneriat pentru siguranta atat acasa cat si in vacanta – ICAR Tours Tulcea
  • Sustinerea celui mai tanar pilot din motorsportul romanesc
  • Sustinerea valorilor in cadrul primei editii a Concursului International de Dirijat
  • Parteneri ai Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta – CCINA in cadrul evenimentului ce a aniversat 135 de ani de la crearea primei Camere de Comert a Dobrogei si 25 de ani de functionare a CCINA Constanta.

Stim ca fiecare client si partener are nevoi si dorinte diferite, de aceea eforturile noastre, pasiunea noastra pentru detalii si preocuparea noastra de a fi cat mai aproape de clientii nostri nu se opresc aici. Vom continua sa evoluam pentru a ne cunoaste cat mai bine clientii si pentru a dezvolta cele mai bune solutii pentru nevoile lor de asigurare.