Articole & Noutati

01 Sep

Solutii complete de asigurare, dedicate afacerilor din domeniul piscicol din Tulcea

An de an, fenomenele meteorologice neprevazute si capriciile naturii afecteaza crescatoriile si fermele piscicole. De aceea, este important pentru proprietarii de afaceri din acest domeniu sa identifice solutiile optime pentru acoperirea daunelor produse, care sa le permita continuarea activitatii.
 

Asigurarea potrivita oricarei afaceri din domeniul piscicol din Tulcea

Asigurarea completa pentru orice afacere din domeniul piscicol cuprinde asigurarea pestilor, a cladirilor si echipamentelor din ferma sau crescatoria respectiva, a ambarcatiunilor si echipamentelor de pescuit si nu in ultimul rand, a fabricii de procesare a pestelui.

Pestii crescuti in captivitate – amenajari piscicole (helesteie, iazuri, pastravarii, viviere flotabile, statii de reproducere artificiala, alte instalatii destinate reproducerii si cresterii pestilor) pot fi asigurati printr-o asigurare facultativa, la valoarea specificata in contractul de asigurare.

De asemenea, o locatie sigura inseamna o afacere solida, de aceea  asigurarea optima a cladirii si bunurilor va asigura protectia cladirii ce deserveste crescatoria si a fabricii de procesare a pestelui.

Pentru ca defectarea masinilor, echipamentelor sau utilajelor sa nu afecteze investitiile si resursele afaceriilor piscicole, se poate opta pentru o asigurare a utilajelor din domeniul piscicol.

Totodata, ambarcatiunile de pescuit pot fi asigurate prin Verasig Ancora, asigurarea ce ofera solutii complete pentru navele de pescuit, putand opta si pentru asigurarea CASCO fluvial sau P&I (Protection & Indemnity).

Ce riscuri sunt acoperite si cum se poate incheia asigurarea pestilor din crescatorii

Asigurarea facultativa a speciilor de pesti din fermele si crescatoriile piscicole se poate incheia oricand in timpul anului, pe o perioada de un an.

Riscurile acoperite prin asigurare sunt: furtuna, avalansa, prabusirea/alunecarea de teren, calamitatile naturale (inundatie, seceta, cutremur), inghetul sursei de alimentare, socul termic, cresterea temperaturii apei peste limitele biologice, atacul animalelor pradatoare, furtul dovedit si bolile cauzate de agenti patogeni identificabili.

 

Profita de avantajele colaborarii cu un broker de asigurare

Verasig Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurari corporate din Romania. Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a ta si a bunurilor tale. In plus, iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte din acestia.

Alaturi de mediul de afaceri din Tulcea

Din dorinta de a oferi solutii de asigurare personalizate mediului de afaceri din Tulcea si pentru ca am inteles care sunt principalele modalitati de a proteja orice afacere de riscurile ce ii pot afecta performanta pe termen lung, amd eschis un nou sediu in orasul Tulcea.

Verasig Tulcea
Adresa: Tulcea, Incinta Hotel Delta, Strada Isaccei 2
Telefon: 0756.117.282, 0746.161.960
Program: Luni – Vineri: 09.00 – 18.00, Sambata: 09.00 – 13.00