Articole & Noutati

01 Sep

Solutii complete de asigurare, dedicate afacerilor din domeniul maritim si fluvial din Tulcea

In navigatia fluviala, care detine ponderea cea mai mare in Romania, sunt extrem de multe coliziuni intre nave, coliziuni care afecteaza atat ambarcatiunile, dar si marfurile transportate. Recuperarea pagubelor rezultate este uneori greoaie pentru ca sunt putini armatori de nave fluviale care detin o polita de asigurare acoperitoare.
 

Verasig Ancora, asigurarea potrivita oricarei afaceri din domeniul maritim sau fluvial din Tulcea

Dedicata prorprietarilor si operatorilor de nave maritime si fluviale, Verasig Ancora este asigurarea ce ofera solutii complete pentru asigurarea navelor, utilajelor, echipamentelor si a activitatilor conexe.

Exista solutii avantajoase si pentru asigurarea marfurilor pe timpul transportului maritim, fluvial, feroviar, auto sau aero – asigurare cargo, transporturi singulare sau combinate prin asigurarea CASCO maritim si fluvial, P&I (Protection & Indemnity) pentru navele maritime si fluviale.
 

Ce riscuri sunt acoperite de Verasig Ancora

Riscurile de avarii ale corpului navei si a echipamentelor pe timpul transportului pe peridoc de la dealer, dupa achizitionare, pana la locul depozitarii sunt acoperite de Verasig Ancora.

Pachetul Verasig Ancora acopera si riscurile specifice pe perioada navigatiei, cum ar fi cel de pierdere totala, avarii particulare sau o raspundere pentru coliziuni in proportie de ¾ din valoarea ambarcatiunii.

Puteti beneficia prin Verasig Ancora si de asigurarea riscurilor de incendiu, trasnet, explozie, cutremur, fenomene atmosferice, coliziune cu autovehicule, vandalism, alunecare sau prabusire de teren, pentru perioada in care ambarcatiunea nu este utilizata sau este stationata pe cavaleti.

In plus, acest pachet include si o protectie suplimentara de asigurare a ambarcatiunii pe timpul participarii la curse, asigurare a ambarcatiunilor de viteza, asigurarea cheltuielilor necesare pentru mutarea epavei in caz de dauna totala, asigurarea pentru pierderea de vieti omenesti sau asigurarea pentru acoperirea riscurilor de raniri sau imbolnaviri.
 

Alege un consultant cu experienta in domeniu

Daunele maritime sau fluviale difera de alte tipuri de daune, pentru ca pot avea loc in diverse locuri din Romania sau din afara Romaniei, unde navele fac comert. Pentru a putea reduce pierderile si pentru a beneficia de asistenta personalizata, este esential sa apelezi la un consultant cu experienta in asigurarile maritime, care sa iti poate recomanda asigurarea optima.

Verasig Broker de Asigurare este unul dintre principalii brokeri ce activeaza in domeniul maritim, fluvial si P&I (Protection & Indemnity), cu experienta vasta in domeniul asigurarilor pentru nave maritime, fluviale si de agrement.
 

Alaturi de mediul de afaceri din Tulcea

Pentru ca am inteles care sunt principalele modalitati de a proteja orice afacere de riscurile ce ii pot afecta performanta pe termen lung si pentru a fi mai aproape de mediul de afaceri din judetul Tulcea, am deschis un nou sediu in orasul Tulcea.
 
Verasig Tulcea
Adresa: Tulcea, Incinta Hotel Delta, Strada Isaccei 2
Telefon: 0756.117.282, 0746.161.960
Program: Luni – Vineri: 09.00 – 18.00, Sambata: 09.00 – 13.00