Articole & Noutati

01 Sep

Solutii complete de asigurare, dedicate afacerilor din domeniul agricol din Tulcea

Riscurile climatice si capriciile naturii provoaca dezechilibre de ordin financiar in domeniul productiei agricole. Producerea fenomenelor climatice nu poate fi evitata, insa exista solutii pentru acoperirea daunelor produse pentru a asigura continuitatea afacerilor din domeniul agricol.
 

Verasig Agro, asigurarea potrivita oricarei afaceri din domeniul agricol din Tulcea

Judetul Tulcea, prin pozitionarea sa in apropierea Deltei Dunarii este unul dintre judetele predispuse la inundatii. Frecventa mare a inundatiilor este sinonima cu pagube imense in domeniul agricol, in lipsa unei asigurari personalizate pentru acest domeniu de activitate.

Verasig Agro este asigurarea ce ofera solutii complete pentru asigurarea culturilor agricole, utilajelor si activitatilor agricole, incluzand clauze speciale in functie de tipul culturii si zona operationala.

Mai mult decat atat, Verasig Agro ofera o acoperire integrala a riscurilor aplicabile, printre care se numara incendiile, ploile torentiale, furtunile, vijeliile, grindina, alunecarile si prabusirile de teren cultivat, inghetul timpuriu de toamna si cel tarziu de primavara, riscurile catastrofice.
 

Ce tipuri de culturi se pot asigura si cum se incheie Verasig Agro

Prin Verasig Agro se pot asigura culturi agricole (grau, orz, orzoaica, ovaz, secara, orez, floarea soarelui, porumb, rapita, soia, mustar, sfecla pentru zahar etc.), culturile de legume si cartofi, plantele medicinale si aromatice, culturile furajere, tutunul, plantatiile de vita-de-vie, culturi de cereale, culturi de hamei, livezi de pomi fructiferi, plante industriale, oleaginoase sau textile.

Acest tip de asigurare se poate incheia pe tot parcursul anului agricol, dar cu cel putin o luna inainte de inceperea recoltarii culturii/ rodului plantatiilor. Anul agricol, corespunzator ciclului de vegetatie caracteristic speciei/ soiului/ hibridului plantelor cultivate/ viilor/ pomilor reprezinta perioada maxima asigurata. In functie de cheltuielile de productie preluate din devizele tehnologice pe culturi sau valoarea productiei, culturile se asigura la valorile declarate de Asigurat.

Multiple beneficii la incheierea unei asigurari Verasig Agro

Prime accesibile
In functie de riscurile solicitate şi sensibilitatea diferitelor culturi fata de riscurile asigurate, prin Verasig Agro sunt stabilite prime accesibile in mod diferentiat pe grupe tarifare de culturi şi categorii de judete.

Programe de reasigurare complexe
Culturile asigurate sunt protejate prin programe de reasigurare complexe, incheiate cu cei mai importanti reasiguratori din lume.

Flexibilitate in stabilirea sumei asigurate
Suma asigurata pe hectar se stabileste prin inmultirea productiei medii la hectar cu suma asigurata pe kg, agreata de ambele parti, flexibilitatea in stabilirea sumei asigurate fiind o constanta.

Asigurare suplimentara
In cazul in care productia efectiva este mai mare decat cea estimata la incheierea asigurarii, se poate incheia o asigurare suplimentara, in plus fata de asigurarea deja incheiata, fie pentru majorarea sumelor/kg asigurate initial, fie pentru majorarea productiei medii/hectar asigurate.

Flexibilitate in stabilirea transelor de plata
Nu in ultimul rand, flexibilitatea in stabilirea transelor de plata, pentru ca plata primei de asigurare se poate face in rate, in cuantum si la termene convenite de comun acord.

Colaborarea cu Verasig Broker de Asigurare nu implica costuri aditionale, insa mereu presupune optimizarea costurilor asigurarilor prin identificarea solutiilor cu cel mai bun raport calitate-pret.
 

Alaturi de mediul de afaceri din Tulcea

Pentru a fi mai aproape de companiile din Tulcea si pentru a putea oferi solutii de asigurare personalizate fiecarui domeniu de activitate, Verasig Broker de Asigurare am deschis un nou sediu in orasul Tulcea.

 
Verasig Tulcea
Adresa: Tulcea, Incinta Hotel Delta, Strada Isaccei 2
Telefon: 0756.117.282, 0746.161.960
Program: Luni – Vineri: 09.00 – 18.00, Sambata: 09.00 – 13.00