Articole & Noutati

01 Sep

Solutii complete de asigurare, adaptate mediului de afaceri din Tulcea

Pentru a sustine mediul de afaceri din Tulcea si pentru a putea oferi solutii de asigurare personalizate, Verasig Broker de Asigurare inaugureaza luna aceasta un sediu dedicat companiilor din judetul Tulcea.
 

Solutii de asigurare personalizate pentru companiile din Tulcea

Capacitatea de a gestiona eficient riscurile este caracteristica comuna a tuturor afacerilor de succes. Desi riscul financiar este principala preocupare a oamenilor de afaceri, acesta nu este singurul risc ce poate afecta o afacere. In functie de domeniul de activitate, exista riscuri specifice ce pot afecta semnificativ performanta afacerii.

Solutiile de asigurare personalizate fiecarui tip de afacere, si implicit, domeniului de activitate in care aceasta activeaza, reprezinta protectia optima a oricarui business.

Verasig Broker de Asigurare este unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari corporate la nivel regional, oferind consultanta strategica si solutii de asigurare adaptate nevoilor specifice ale fiecarui tip de afacere. De asemenea, Verasig este unul dintre principalii brokeri ce activeaza in domeniul maritim, fluvial si P&I (Protection & Indemnity), cu experienta vasta in domeniul asigurarilor pentru nave maritime, fluviale si de agrement.
 

Recuperare rapida a despagubirilor in caz de dauna prin asistenta de specialitate

Momentele dificile si rapiditatea cu care are loc reluarea activitatii dupa producerea unei daune determina de cele mai multe ori viitorul oricarei afaceri. Capacitatea de a depasi astfel de momente si viteza de reactie sunt decisive, facand diferenta intre succes si esec.

La fel de importanta este si reducerea costurilor si a timpului alocat pentru recuperarea despagubirilor, in special in cazul daunelor majore ce determina probleme operationale complexe pe care le puteti obtine doar prin asistenta de specialitate si sprijin in recuperarea rapida a despagubirilor.

La Verasig va oferim un serviciu dedicat despagubirilor in caz de dauna. Cu Verasig Assist facilitam recuperarea rapida a despagubirilor prin consultanta si asistenta in caz de dauna pentru toti asiguratorii din piata.

Experienta vasta in rezolvarea dosarelor de dauna complexa a permis echipei noastre sa instrumenteze dosare de dauna din domenii variate precum daune de tip property, daune hoteliere, maritime si fluviale cu o valoare totala a daunelor decontante de peste 14 milioane de euro pana in prezent. Mai mult, efectuam direct instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu Pavalascu Risk Consultants, reprezentant al Crowford International in Romania.

 

Alaturi de mediul de afaceri din Tulcea

Pe parcursul celor peste 12 ani de performanta in domeniul asigurarilor corporate, am inteles care sunt principalele modalitati de a proteja orice afacere de riscurile ce ii pot afecta performanta pe termen lung.

Deschiderea noului sediu in orasul Tulcea ne ofera ocazia sa fim mai aproape de companiile din Tulcea si sa folosim intreaga noastra expertiza pentru a sustine activitatea clientilor din domenii de activitate variate.

Verasig Tulcea
Adresa: Tulcea, Incinta Hotel Delta, Strada Isaccei 2
Telefon: 0756.117.282, 0746.161.960
Program: Luni – Vineri: 09.00 – 18.00, Sambata: 09.00 – 13.00