Articole & Noutati

21 Jun

Redescopera Dobrogea veche cu Verasig Broker de Asigurare

Anul 2018 are pentru noi dobrogenii o dubla semnificatie: sarbatorirea a 100 de ani de la Marea Unire, dar si 140 de ani de cand Dobrogea a devenit teritoriu romanesc.

Verasig Broker de Asigurare a luat fiinta in Dobrogea, fondatorul sau este dobrogean, iar cele mai importante sedii ale noastre acopera intreaga suprafata dobrogeana. In plus, Verasig Broker de Asigurare a apreciat intotdeauna istoria si valorile sale veritabile si a facut eforturi pentru a le sustine.

Va propunem sa sarbatorim impreuna acest an important. Vom oferi acces in premiera la una dintre cele mai importante colectii de carti postale ce ilustreaza principalele orase din zona Dobrogei. Mai mult decat atat, vom printa un mini album, o selectie a acestor imagini pe care o vei putea castiga la concursurile pe care le vom anunta pe pagina noastra de Facebook dar si prin newsletter, abonatilor nostri.

Cum puteti descoperi trecutul impreuna cu Verasig Broker de Asigurare

Ne propunem sa redescoperim impreuna trecutul Dobrogei, punandu-i astfel in valoare viitorul. Fie ca vorbim de Constanta, de Tulcea, sau de orice alt oras al Dobrogei sau Romaniei, el nu putea exista daca nu ar fi avut un trecut. Fiecare cladire, fiecare parc, fiecare monument al unui oras a contribuit la cresterea importantei orasului respectiv si l-au determinat sa fie ceea ce este la momentul acesta. Un trecut diferit ar fi influentat un alt prezent si respectiv, un alt viitor.

Si cum am putea cunoaste mai bine trecutul Dobrogei daca nu prin imagini de epoca cu principalele sale orase, monumente si locuri importante? Toate aceste imagini unicat sunt parte a unei colectii personale de carti postale. Alatura-te comunitatii noastre online, pe pagina noastra de Facebook, asigura-te ca esti unul dintre abonatii la newsletterul nostru. Numai asa vei avea acces la imaginile acestea, concursurile tematice si premiile sub forma unor materiale printate cu aceste imagini de epoca.
 

Cum am reusit sa obtinem aceste imagini unicat pentru tine

Managerul Verasig Broker de Asigurare, domnul Gabriel Octavian Nicolae este unul dintre constantenii pasionati de cartofilie si filatelie. Colectia sa personala de carti postale cu imagini de epoca ale Dobrogei va fi facuta publica, pentru a putea fi admirata de cat mai multi pasionati.

Bunavointa domnului Octavian Nicolae nu este deloc intamplatoare, el insusi fiind un pasionat al istoriei si un sustinator al valorilor veritabile. Pasiunea sa pentru cartofilie si filatelie a insemnat participarea la expozitii nationale si internationale dar si obtinerea, in 2007, al Premiului Academiei Europene de Filatelie pentru exponatul „Salutari din Dobrogea“.

Membru fondator al Carto-Clubului Roman si editor al publicatiei „Magazin de filatelie, cartofilie si numismatică“, Gabriel Octavian Nicolae este si presedintele asociatiei Filatelistilor „Tomis“.