Articole & Noutati

07 Jun

Primul Ghid al asigurarilor alternative din Romania

Din dorinta de a oferi informatii utile si cat mai detaliate despre asigurarile destinate persoanelor fizice am creat Ghidul asigurarilor alternative, prin care ne propunem sa raspundem intrebarilor uzuale legate de asigurari, printr-o abordare unica pe piata din Romania.

Ghidul asigurarilor alternative consta intr-o colectie de ilustratii ce vor fi publicate saptamanal pe pagina noastra de Facebook, ilustratii ce va vor purta intr-o lume imaginara in care pentru a evita riscurile asigurabile, personajul principal foloseste metode si solutii voit exagerate.

Personajul principal, pe care il veți regasi in diferite situatii cotidiene, ilustreaza alternative extreme ale protectiei impotriva riscurilor fara a folosi o asigurare potrivita si evidentiaza caracterul firesc si necesitatea incheierii unei polite de asigurari care ofera protectie si sprijin asiguratului.

Departe de caracterul evident caricaturistic folosit in ilustrarea personajului si a fiecarei situatii, scopul acestei campanii este de a sublinia importanta incheierii unei polite de asigurari si mai mult decat atat, constientizarea faptului ca alternativa viabila pentru protectie este aceea de a apela la un broker de asigurari care va identifica cea mai buna solutie pentru apararea intereselor dumneavoastra personale.

 

Verasig Broker de Asigurari Avantajoase

La Verasig Broker de Asigurare suntem preocupati in permanenta de apararea si reprezentarea intereselor clientilor nostri. Suntem membrii ai Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare-Reasigurare (PRBAR) si unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurari corporate din Romania cu divizie dedicata persoanelor fizice.