Articole & Noutati

10 Jun

Gestioneaza avantajos problemele de sanatate cu o asigurare de sanatate privata

Sănătatea este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre ce stă la baza împlinirii visurilor nostre și ale celor dragi.

Știm că periodic sunt necesare o serie de controale medicale de rutină pentru a evita sau preveni apariția problemelor de sănătate. Cu toate acestea, problemele de sănătate pot apărea pe neașteptate și pot implica o serie de cheltuieli suplimentare care îți pot afecta serios veniturile și pot contribui la amplificarea stării de disconfort și suferință fizică.

Printr-o asigurare de sănătate privată poți preveni și evita situațiile mai puțin plăcute ce te pot împiedica să iți urmezi planurile, fără să ai povara cheltuielilor suplimentare.

O asigurare de sănătate privată te ajută să îți gestionezi mai avantajos problemele de sănătate și să elimini grijile financiare în legătură cu aceasta. Asigurarea de sănătate înseamnă să faci ceva care contează cu adevărat pentru sănătatea ta și a celor dragi, înseamnă protecție și prevenție.

 

Protecție. Oricând apare o problemă medicală care presupune spitalizare sau intervenție chirurgicală, cu asigurarea de sănătate privată poți primi un tratament în condiții moderne și civilizate, fără să te gândești la problema banilor.

Prevenție. Asigurarea de sănătate privată îți dă acces la servicii medicale de calitate și poți beneficia în fiecare an de analize medicale și un număr de consultații incluse, atunci când ai nevoie.

  • Beneficiile unei asigurări de sănătate privată:
  • Ai acces rapid la servicii medicale de spitalizare și intervenții chirurgicale
  • Beneficiezi de o gamă complexă de investigații și explorări medicale
  • Beneficiezi de servicii medicale de calitate
  • Scapi de perioadele de așteptare atunci când ai nevoie de medic
  • Ai acces mai ușor în spitalele private
  • Poți accesa serviciile medicale oriunde pe teritoriul României

Verasig Broker de Asigurare îți oferă acces la orice tip de asigurare privată de sănătate disponibilă în România.

Consultanții noștri sunt pregătiți pentru a realiza împreună cu tine o evaluare detaliată a nevoilor de protecție și prevenție și pentru a identifica soluțiile care răspund cel mai bine necesităților tale.