Articole & Noutati

25 Apr

De ce sa alegi un broker de asigurari atunci cand ai nevoie de o asigurare

Ni se intampla frecvent tuturor, in momentul in care avem nevoie de o asigurare, sa ne intrebam cum e mai bine sa o obtinem: prin intermediul unui broker de asigurari sau de la agentii directi ai firmei de asigurari? Si mai mult decat atat, care dintre aceste doua variante ne poate aduce beneficii mai mari si solutii personalizate nevoilor noastre?
 

Afla care sunt avantajele colaborarii cu un broker de asigurari

Societatile de asigurari si implicit, agentii sai directi, isi reprezinta propriile interese si au un portofoliu de asigurari din care poti alege. Limitarea vine la momentul in care trebuie sa alegi una dintre asigurarile pe care societatea respectiva de asigurare le ofera. Daca niciuna dintre acestea nu este 100% pe placul tau, va trebuie sa te multumesti cu cea care este cea mai apropiata de ceea ce vrei.

Brokerul de asigurari, pe de alta parte, colaboreaza cu mai multe societati de asigurari si iti poate oferi mai multe optiuni pentru asigurarea de care ai nevoie. Alfel spus, brokerul de asigurari este un intermediar intre tine si societatea de asigurari, insa din aceasta postura el are avantajul ca poate cauta printre optiunile sale cea mai buna solutie de asigurare pentru tine. Aceea care reprezinta 100% ceea ce iti doresti.

In plus, prin alegerea unui broker de asigurari, costul asigurarii tale va fi optimizat, pentru ca vei putea identifica cea mai buna solutie raport calitate/pret. Prin calitatea sa de reprezentant al mai multor societati de asigurari, brokerul de asigurari incheie foarte multe polite pentru asiguratori si poate obtine cele mai avantajoase preturi, pentru cea mai buna acoperire a riscurilor specifice activitatii tale.

Ai parte de consultanta de specialitate si daca alegi un agent direct al unei societati de asigurare, si daca optezi pentru un broker de asigurari. Diferenta este insa, ca un broker va avea intotdeauna posibilitatea de a-ti oferi mai multe optiuni, pentru ca reprezinta multiple societati de asigurare.

 

Alege consultantul care iti faciliteaza recuperarea rapida a despagubirilor

Asistenta in caz de dauna este un criteriu esential atunci cand inchei o polita de asigurare. Desi asiguratorii sunt cei ce se ocupa de dosarele de dauna ale propriilor polite de asigurare, ai un avantaj daca brokerul de asigurare pe care l-ai ales are un serviciu dedicat de asistenta la daune. Reduci astfel in mod substantial timpul alocat de tine pentru rezolvarea daunei si reduci semnificativ si cheltuielile aferente.

Mai mult, exista brokeri care iti pun la dispozitie instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna in parteneriat cu firme de consultanta de specialitate, pentru ca tu sa scapi de orice grija si sa beneficiezi de sprijin in recuperarea rapida a despagubirilor.

Cu Verasig Broker de Asigurare castigi timp si bani prin consiliere de specialitate la incheierea oricarui tip de polita de asigurare. Unul dintre consultantii Verasig din sediile noastre din Constanta, Medgidia, Tulcea sau Ploiesti, te va ajuta sa obtii asigurarea potrivita nevoilor tale. Putem negocia si obtine pentru tine acoperirea unor riscuri suplimentare, speciale si specifice, pentru protectia optima a ta si a bunurilor tale. In plus, iti oferim asistenta in caz de dauna pentru recuperarea rapida a despagubirilor pentru toti asiguratorii din piata si lichidarea dosarelor de dauna pentru mare parte din acestia.