Articole & Noutati

15 Sep

Cum sa alegi o modalitate eficienta de a investi în viitorul copilului tau

La inceputul acestei saptamani s-au redeschis scolile si gradinitele. Pe chipul fiecarui parinte se putea citi emotia, mai ales pentru cei care isi duceau pentru prima oara copilul la scoala sau gradinita. Emotia de a-si vedea copilul plecand pe un nou drum si dorinta ca acest drum sa fie unul plin de succese.

Exista in viata fiecarui parinte acel moment in care realizeaza ca un copil nu este doar o bucurie, ci si o responsabilitate. Proiectiile despre viitorul copilului si sperantele despre cum va arata viata lui peste multi ani scot in evidenta faptul ca niciodata nu este prea devreme pentru a incepe sa economisesti.

Rentele de studii te vor ajuta sa iti vezi copilul fericit

Rentele de studii te ajuta in economisirea unei sume de bani pe care copilul tau o va primi la 18 ani sau mai tarziu, in functie de deciza ta.

Ii poti oferi copilului tau o sansa in plus in viata prin accesul la o facultate de calitate sustinuta de o buna renta de studii. Un plan financiar pentru copii poate fi incheiat inca din prima zi de viata a copilului, iar perioada de plata a primelor este de obicei de minim 5 ani.

La finalul contractului, copilul va primi suma asigurata, fie sub forma unei plati unice, fie sub forma de rente anuale, in functie de decizia parintilor la semnarea contractului.

Iata doar trei argumente pentru ca un parinte sa achizitioneze o renta de studii pentru copilul sau:

  • motivatia emotionala, adica responsabilitatea parintelui de a-i asigura copilului sanse mai bune de reusita in viata
  • beneficiile de economisire oferite la finalul contractului, care pot plati integral sau partial studiile universitare pentru copil
  • nu in ultimul rand, siguranta parintelui ca i-a asigurat copilului un echilibru financiar, chiar daca la un moment dat, din motive obiective, nu va mai fi alaturi de el

 

Ai toate motivele sa alegi Verasig Broker pentru renta de studiu a copilului tau 

La Verasig Broker avem un portofoliu de peste 500 de contracte de asigurari de viata incheiate si administrate in prezent si 15 ani de experienta in asigurari de viata si pensii private.

Iti oferim consultanta de specialitate pentru orice tip de asigurare, asigurandu-ne ca identificam cea mai buna asigurare pentru tine si copilul tau.