Articole & Noutati

14 Nov

Asigurarile private de sanatate, in crestere cu 70% fata de 2016

Treptat, romanii incep sa nu se gandeasca doar la ziua de azi, ci si la cea de maine. In ultima perioada, asigurarile private de sanatate s-au inscris pe un trend ascendent.

Asigurarile private de sanatate sunt din ce in ce mai populare in Romania, semn ca romanii constientizeaza importanta unor astfel de polite. In primele sase luni din 2017, piata asigurarilor private de sanatate din Romania a crescut cu 70%, comparativ cu perioada similara a anului trecut.

 

Ce factori au determinat cresterea cu 70% a asigurarilor private de sanatate

Un prim factor este nevoia oamenilor de a beneficia de servicii medicale de calitate, tinand cont de conditiile sistemului public de sanatate si problemele constante de o perioada lunga de timp: lipsa de personal si conditiile precare din spitalele din Romania.

Un al doilea factor a fost reprezentat de adaptarea angajatorilor la nevoile de noi beneficii ale tinerilor angajati. Pentru ca, din procentul total de 70% inregistrat ca si crestere de acest tip de asigurari, cea mai mare parte o reprezinta politele incheiate de angajatori pentru proprii angajati.

Prin includerea acestor polite private de sanatate ca beneficii extra-salariale, angajatorii doresc sa isi fidelizeze angajatii. Intrucat cei mai tineri dintre angajati nu pun accentul doar pe oferta salariala propriu-zisa a angajatorului, ci si pe beneficiile extra-salariale pe care acesta este dispus sa le ofere.

Nu in ultimul rand, persoanele cu venituri medii si peste medie au inceput sa constientizeze importanta asigurarilor voluntare de sanatate si a calitatii serviciilor medicale de care pot beneficia accesand aceste produse. Desi cu un procent mai mic fata de cel reprezentat de politele semnate ca beneficii extra-salariale, s-au inregistrat cresteri si in randul persoanelor fizice.

Asigurarea de sanatate privata potrivita pentru tine

Pentru a avea certitudinea ca asigurarea de sanatate iti ofera atat protectia optima dar si posibilitatea de a preveni situatiile mai putin placute, alege asigurarea facultativa de sanatate potrivita nevoilor tale. Pentru a putea face cea mai buna alegere, Verasig Broker de Asigurare iti ofera cele mai bune oferte pentru acest tip de asigurare si consultanta de specialitate.

Cu asigurarea de sanatate inceheiata la Verasig, ai protectie optima. Oricand apare o problema medicala care presupune spitalizare sau interventie chirurgicala, cu asigurarea de sanatate privata poti primi un tratament in conditii moderne si civilizate, fara sa te gandesti la problema banilor.

In plus, asigurarea de sanatate privata iti da acces la servicii medicale de calitate si poti beneficia in fiecare an de analize medicale si un numar de consultatii incluse, atunci cand ai nevoie, putand astfel sa previi situatii mai putin placute.